Verzenden en retourneren

We vertrouwen op ervaren koeriers om de levering van het product veilig en in korte tijd te garanderen.


Kosten van de verzending

Verzending is voor rekening van de consument.

Wij versturen de pakketten via eigen vervoersdienst of koerier.
De kosten van de verzending bedragen: € 6.95.
Vanaf € 50.- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

Betaling

Je kunt je bestelling gemakkelijk en veilig betalen bij Wasserette Nieuwmarkt.

Kies uit de volgende betaalmethoden:

- Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal

- Vooraf overmaken op rekening nummer: NL NL91ABNA0402671821 t.n.v. J den Hartog, onder vermelding van het order/bestelnummer (#WNW-….).

(dit wordt ook per e-mail gezonden)

- Bij afhalen kan er ook contant betaald worden of met pin.Bezorgdagen

De bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag.
Op zondagen en feestdagen wordt niet geleverd.

Levertijd

2 tot 3 werkdagen.

 

Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar Wasserette Nieuwmarkt zijn voor uw rekening. Deze kosten verschillen per pakket en vervoerder waarvoor u kiest (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Wasserette Nieuwmarkt geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@wasserettenieuwmarkt.nl.

 

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.