Wat is nu eigenlijk wasparfum?

Een wasparfum brengt een heerlijke, luxe en langdurige geur aan al uw wasgoed.

De parfums zijn frisse en delicate tonen op basis van essentiële oliën. Deze mooie geuren worden vermengd met het wasgoed op het moment van wassen. Omdat het essentiële oliën zijn, blijven ze lang hangen. Hierdoor wordt zelfs de omgeving waarin je de was opruimt geurig.

Is het een wasmiddel en/of wasverzachter?

Nee, wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe gemiddeld 10 ml per wasbeurt in het kleine spoelbakje (wasverzachter).

Daardoor wordt de parfum volledig opgenomen tijdens de laatste spoelbeurt.

Op hoeveel graden moet ik de wasmachine instellen?

Wassen met wasparfum kan op alle temperaturen. Dus van 0 tot 95 graden, maar het advies is om op 60 graden te wassen.

Afhankelijk van het merk en type wasmachine kan je bijvoorbeeld het reservoir vullen met water en daar een bepaalde hoeveelheid parfum aan toevoegen naar eigen behoefte zodat de machine steeds een bepaalde hoeveelheid pakt van deze mengeling.

Maar met water werkt niet bij alle merken, dus kan je er ook voor kiezen om een geurloze wasverzachter te gebruiken en hier je naar eigen behoefte hoeveelheid wasparfum aan toe te voegen. Succes.

Kan ik het product samen met wasverzachter gebruiken?

In principe wel. Wil je je was alleen een heerlijke frisse geur geven is wasmiddel + wasparfum voldoende.

Ben je fan van wasverzachter? Dan kan je dit zeker ook nog toevoegen. Als advies geldt om het gebruik van wasverzachter te beperken, omdat het de kleding vaal en vet kan maken.

Voor een zachte was kan je ook kiezen om onze drogerballen te gebruiken.

Is het veilig voor mensen of dieren?

Bij gebruik volgens het wasvoorschrift is het volledig veilig voor de kleding en textiel van mens en dier. Buiten bereik van kinderen houden en bij inname direct contact opnemen met uw huisarts!

Wasparfum is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de wasmachine, gelekte/gemorste product opruimen.

Kan ik product gebruiken als ik astmatisch ben?

Lees voor het gebruik altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking! Dit geldt in het bijzonder voor personen met astmatische,- en/of allergische aandoeningen.

Kan ik het ook gebruiken in de wasdroger?

Ja, dat kan maar dan bij voorkeur op een drogerbal (zie de webshop) of drogerlap. Het advies is om de Parfum bij de Was niet rechtstreeks op het wasgoed te doen.